MET DE FINANCIËLE STEUN VAN

Aanloopfase vorming

Het project aanloopfase – Vorming focust zich op de onderdompeling in de praktische werking van een werkvloer van arbeidsbereide jongeren met als doelstelling het verhogen van de kansen op gekwalificeerde uitstroom en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Met dit aanlooptraject zou de instap in het duaal leren of een aanloopfase werkervaring een logisch vervolg zijn. We gebruiken onze jarenlange expertise bij het inschakelen van allerlei mensen en dus ook jongeren met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt via een aanbod van een traject op maat op de verschillende werkvloeren binnen de organisatie (aanloopfase vorming) en externe werkvloeren (aanloopfase werkervaring). Als principe hanteren we “al doende leren”, met een integrale benadering van zowel vorming als opleiding.

Dit project wordt gerealiseerd met de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds en Vlaanderen-Departement Onderwijs en Vorming.

Aanloopfase werkervaring

Het project aanloopfase – werkervaring focust zich op de onderdompeling in de praktische werking van een externe werkvloer van arbeidsbereide jongeren met als doelstelling het verhogen van de kansen op gekwalificeerde uitstroom en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Met dit aanlooptraject zou de overgang naar Ibal of een reguliere tewerkstelling een logisch gevolg zijn . We gebruiken onze jarenlange expertise bij het inschakelen van allerlei mensen en dus ook jongeren met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt via een aanbod van een traject op maat op de verschillende werkvloeren binnen de organisatie (aanloopfase vorming) en externe werkvloeren (aanloopfase werkervaring). Als principe hanteren we “al doende leren”, met een integrale benadering van zowel vorming als opleiding.

Dit project wordt gerealiseerd met de financiële steun van het Europees Sociaal Fonds en Vlaanderen-Departement Onderwijs en Vorming.